Bli Fadder för ett barn i Indien

Vem kan bli Fadder?

Pingstkyrkan i Bjurholm är Sverigekontakt för Missions- och biståndsorganisationen, EWM - Eternal Word Ministries - som arbetar med många socialt och missionsinriktade projekt. 
Ett av deras stora arbeten är att hjälpa barn i utsatta situationer, som blivit föräldrarlösa eller övergivna av anhöriga eller blivit gatubarn. De har idag över 1000 barn på deras 5 barnhem som och bedriver bl.a. även en skola med mer än 400 barn.
Du kan vara med och rädda ett av dessa barn genom att bli fadder, vilket kostar 250 kronor/månad.


 

Ge en missiionsgåva

Var med och ge en gåva till missionsarbetet i Indien och Nepal - skicka via församlingens Swishnummer eller via vårt Bankgiro 
Swishnummer, PK, Bjurholm           123 351 62 91
Bankgironummer, PK, Bjurholm      5600-2777  
      .

Eternal Word ministries
John Rajiah som tillsammans med ett stort team arbetar med Etarnal Word Ministries har idag startat 408 församlingar över hela Indien och in i Nepal, de ha mer än 1000 barn på 5 barnhem, driver en skola med närmare 400 elever som vunnit pris som bästa skola i dn region med 4 miljoner invånare. De mättar de hungrida, klär den nakne och besöker de som ingen besöker; Spetälskelägret, där man idag har en församling som verkligen lever.
Strax innan han flög över till Sverige så hade EWM en pastorskonferens med över 800 pastorer som fick ett inspirerande budskap och uppmuntran under flera dagar, förutom att alla pastorer fick en synundersökning via den mobila ögonklinik som EWM startat under förra året.
Genom sitt arbete med att mätta de hungriga sista två åren genom att gå till de allra fattigaste områden för att bistå med förnödenheter under pandemin har de fått se mer än 5000 människor bli frälsta, under sker och Gud helar människor.

De går i tro med varje projekt och sträcker sig ut till de minsta i det indiska samhället som inte myndigheter bryr sig om. Det senaste projektet är att de startat byggnadionen av ett hem för handikappade barn, vilket vi inte har hört att någon missionsorganisation gjort tidigare. 

Bli en missionsvän