Mission

Pingstkyrkan i Bjurholm

Bli fadder för en kvinna i Indien eller Nepal!

Pingstkyrkan i Bjurholm är Sverigekontakt för Missions- och biståndsorganisationen, EWM - Eternal Word Ministries - som arbetar med många socialt och missionsinriktade projekt.

Sisters International, som är en kvinnoorganisation i Sverige har engagerat sig för kvinnorna i Indien. Nu har man varit med och byggt 2 kvinnohem, där närmare 80 kvinnor får rehabilitering från mycket svåra liv och omständigheter. Många kommer från prostitution, misshandel eller blivit lämnade av missbrukande män. 
Rehabiliteringen har en klar plan - och det är att ge nytt hopp till varje kvinna, där en rehabilitering sker av hela hennes liv, vilket infattar både kroppsliga och själsliga sår. Redan har en rad kvinnor gått igenom rehabiliteringen och återslussats till ett normalt liv.

Du kan vara med och rädda en kvinna genom att bli fadder. Det kostar 300 kronor/månaden att bli fadder för en kvinna - eller om du har en vän du vill dela på fadderskapet, då blir det 150 kronor/månad för två personer.
Gär en insats idag - bli fadder för en kvinna på Naomi Sisters Home.
Du kan ta kontakt med Gitten Thornberg för mer information, 070-2267247

Vad kostar det?

Fadder för en kvinna
300 kr/månad

loading...

Bli fadder för en kvinna på Naomi Sisters Home











Inspirationskväll för kvinnor
En fantastisk Kvinnokväll hölls i Pingstkyrkan, Bjurholm, på måndagskvällen 6 maj med temat; "En kväll för världens kvinnor". Mer än 100 kvinnor samlades för att äta god mat och dela visionen om att hjälpa utsatta kvinnor i Indien och Nepal. Insamlingen sammantaget blev rekord för de kvinnokvällar som hållits under åren!.